ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АТО, ООС ТА РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ

Управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Славутської міської ради включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації товариство з обмеженою відповідальністю санаторно-курортний заклад «Золота Нива», смт. Сергіївка, м. Білгород-Дністровський Одеської області.

У цьому закладі особи, що здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях та мають статус учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, учасників війни, постраждалих учасників Революції Гідності, можуть оздоровитись терміном до 18 діб.

Також доводимо до відома зазначених осіб, що відповідно Постанови Кабінету Міністрів України №1057 від 27.12.2017 року «Про затвердження Порядку  проведення психологічної реабілітації постраждалих учасників Революції Гідності, учасників антитерористичної операції та осіб, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях» заклад, форму, вид та обсяг психологічної реабілітації вони обирають самостійно, і проходження такого курсу психологічної реабілітації може включати інші оздоровчі, фізкультурно-спортивні, санаторно-курортні та інші  послуги. Зауважуємо, що даний заклад включено з врахуванням пропозицій осіб, які перебували в ньому на оздоровленні.

Для отримання направлення послуг із психологічної реабілітації та більш детальної інформації прохання звертатись до управління соціального захисту населення виконавчого комітету Славутської міської ради, що на   вул. Ярослава  Мудрого, 47, кабінет 16. Тел.: 7- 03 – 40. Контактна особа: Каленюк Валентина Ростиславівна.

Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Славутської міської ради