Перерахунок субсидії.

Починаючи з травня місяця поточного року відділом грошових виплат та компенсацій було розпочато роботу, щодо здійснення перерахунку субсидій на неопалювальний період. Спеціалістами управління були надіслані запити до Пенсійного фонду України, Державної фіксальної служби та надавачам комунальних послуг для отримання інформації необхідної для нарахування субсидій. Отримана інформація була опрацьована по факту надання відповіді.

Cтаном на 22.07.2019р. загальна кількість одержувачів субсидії складає 3440 домогосподарств, в тому числі 2994 домогосподарствам субсидія була перепризначена на загальних підставах.  446 домогосподарствам субсидія була призначена за зверненням, а саме:

-сім’ям, яким субсидію було призначено не на всіх зареєстрованих, а фактично проживаючих в помешканні осіб;

-сім’ям, де є непрацюючі особи працездатного віку, в яких або відсутні доходи, або вони менші мінімальної заробітної плати;

-сім’ям, в яких відбулися зміни у складі сім’ї;

-орендарям житла;

-внутрішньо переміщеним особам.

Середній розмір призначеної субсидії – 196,00 грн. Найбільший розмір – 1260,00 грн. Найменший розмір – 7,10 грн.

За необхідності подання нової заяви для нарахування субсидії на поточний період необхідно звернутися в Центр надання адміністративних послуг за адресою вул. Миру, 102 м.Славута.

Повідомляємо, що при зверненні з заявою та декларацією для отримання субсидій на поточний неопалювальний період (травень 2019 року –вересень 2019 року), субсидія на поточний опалювальний період (жовтень 2019 року-квітень 2020 року) буде перерахована автоматично.