Інформація для осіб з особливими освітніми потребами, які хочуть здобути вищу та передвищу освіту та в подальшому зайняти належне місце на ринку праці:

Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти  «Кам’янець-Подільський державний інститут» пропонує професійну реабілітацію для осіб з інвалідністю, дітей – сиріт, осіб, які постраждали від аварії на ЧАЕС, осіб з інвалідністю війни, переселенців зі сходу, учасників бойових дій (АТО,ООС).

        Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» є навчальним закладом фахової передвищої та вищої освіти, який здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем бакалавр, молодший бакалавр та за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр за спеціальностями «Облік і оподаткування», «Економіка» спеціалізація «Економічна кібернетика», «Комп’ютерні науки», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Соціальна робота», «Психологія» на основі базової загальної середньої освіти (9 кл.), повної загальної середньої освіти (11 кл.), диплому кваліфікованого робітника, молодшого спеціаліста, фахового молодшого бакалавра.

        Також на базі освітнього ступеня бакалавра, спеціаліста, магістра надається можливість здобуття вищої освіти без здачі ЗНО.

        Навчання проводиться на денній та заочній формі  освіти на державній та контрактній основі.

        Зараховані на навчання до інституту ( студенти з інвалідністю І-ІІІ груп та дітей з інвалідністю до 18-и років) забезпечуються стипендією та знаходяться на державному утримані (безкоштовне харчування, цілодобова медична допомога). Студентам пенсії виплачуються в повному обсязі. В коледжі встановлено міжповерховий підйомник, перехідна галерея з навчального корпусу до гуртожитку, створено безбар’єрне середовище, що дає можливість навчатися у навчальному закладі особам з числа маломобільних груп населення.

        Навчально-реабілітаційний заклад вищої освіти «Кам’янець-Подільський державний інститут» знаходиться за адресом: 32300,  Хмельницька область, м. Кам’янець – Подільський, вул. Годованця, 13. Електронна адреса:kp-peti@ukr.net    Номера телефонів НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут»: Тел/факс: (03849) 3-26-51, Тел.: (03849) 3-26-72,  (068) 176-96-17 Моб: (067) 939-41-78

Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Славутської міської ради.