Управління соціального захисту інформує

 Житловою субсидією з травня 2020р. по квітень 2021р по Славутській міській територіальній громаді скористалося 3537 домогосподарств.  Їм було призначено субсидії на суму –  41 497 199,41 грн.

З травня поточного року для 3 273 домогосподарств, які  отримували житлову субсидію в опалювальному сезоні 2020-2021 років, буде проведено автоматичний перерахунок житлової субсидії.

 Для проведення автоматичного перерахунку житлової субсидії управлінням соціального захисту населення зроблено запити  про:

  • доходи осіб та сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування;
  • доходи осіб з Пенсійного фонду України;
  • суми простроченої понад три місяці заборгованості з оплати житлово – комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком.

Для всіх домогосподарств, які будуть перепризначені автоматично, спеціалістами управління проводиться звірка інформації про склад зареєстрованих у житловому приміщенні осіб. Вносяться, за потребою, нові виплатні реквізити за заявою одержувача субсидії. Проводиться інформування громадян щодо  необхідності повернення до державного бюджету сум надміру перерахованої (виплаченої) житлової субсидії за попередні періоди її одержання.

      Також обробляються справи, звернення по яких відбулося в травні 2021 року (станом на 01.06.21- 167 звернень).

Рішення про призначення (не призначення) житлових субсидій домогосподарствам без звернення громадян, а також для тих хто звернувся із заявою буде прийматися після отримання всієї необхідної інформації , в тому числі інформації Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових  субсидій.

Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Славутської міської ради