ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Держмолодьжитло повідомляє, що з 9 год. 00 хв. 17 травня 2021 року розпочинається приймання заяв про намір отримати кредит на придбання житла за рахунок грантових коштів Уряду Німеччини, що надаються через Банк Розвитку KfW (відповідно до Порядку пільгового іпотечного кредитування внутрішньо переміщених осіб за рахунок коштів гранту, наданих Кредитною установою для відбудови (KfW), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 квітня 2021 року № 451).

Інформація про способи подання відповідної заяви знаходиться за посиланням: https://www.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/kredyt-dlia-vpo-kfw/yak-podaty-zaiavu.

Громадян з числа внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані як кандидати для отримання кредиту згідно з Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам, учасникам проведення антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції об’єднаних сил (ООС) на придбання житла, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопада 2019 р. № 980,

ПРОСИМО ОЗНАЙОМИТИСЯ З ІНФОРМАЦІЄЮ ЗА ПОСИЛАННЯМ: https://www.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/kredyt-dlia-vpo-kfw/zahalna-informatsiia.