КОНКУРС.

Управління соціального захисту населення виконавчого комітету Славутської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: головного спеціаліста з програмного забезпечення сектору з прийняття рішень відділу грошових виплат та компенсацій.

Вимоги до кандидатів: громадянство України; вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, без вимог до стажу роботи; вільне володіння державною мовою, досконале володіння програмним забезпеченням Microcoft Office, досвід адміністрування операційних   системам Microcoft Windows, вміння встановлювати та налаштовувати комп’ютерну та оргтехніку.

Особи, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

 – заяву про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на службу в ОМС та проходження служби в ОМС;

– заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

– дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

– копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;

– копію документа, який посвідчує особу;

– копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

– довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності).

Особи, які працюють в ОМС, де оголошено конкурс, і бажають взяти у ньому участь, зазначених документів до заяви не додають.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції».

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Для ознайомлення з переліком питань та отримання додаткової інформації щодо умов конкурсу, функціональних обов’язків, умов оплати праці звертатись в управління соціального захисту населення виконавчого комітету Славутської міської ради кабінет № 24.

Термін подання документів – 30 днів з дня опублікування оголошення.

Адреса: м. Славута, вул. Я. Мудрого 47

Тел. для довідок : 7 05 53 .